PVC STOLARIJA - proizvodnja, prodaja i ugradnja

Prilikom proizvodnje PVC stolarije koristimo visokokvalitetni profil nemačkog proizvođača GEALAN iz serije: S 8000 IQ, S 8000 LINEAR i S 9000.

Kompanija GEALAN Fenster-Systeme Gmbh je osnovana 1921 godine a sa preradom plastike počinje 1956 godine, što joj 1988 godine postaje glavna i jedina delatnost u poslovanju.

Sedište kompanije GEALAN se nalazi u nemačkoj pokrajini Bavarskoj u gradu Oberkotzan.

Do 2004 godine, zemlje jugoistocne Evrope su se opskrbljivale direktno iz matične kuće a tokom 2004 godine se otvara novi pogon GEALAN DOO, ostalo je priča…

GEALAN S 8000 IQ - 5 komora

Predstavlja petokomorni profil sa 74mm ugradne dubine, ojačanjem do 2mm, koeficijentom toplotne provodljivosti od 1,2W/m2K, lak za održavanje, modernog dizajna, profil izuzetnih termičkih i tehničkih karakteristika, ekonomičan i stabilan.

GEALAN S 8000 IQ - 6 komora

Predstavlja šestokomorni profil koji pruža odličnu toplotnu izolaciju, sa 74mm ugradne dubine, lak za održavanje, stabilan i ima mogućnost, kao i prethodni, odabira ravnog ili zaobljenog krila.

GEALAN S 9000

Predstavlja šestokomorni profil sa 83mm ugradne dubine, sa čeličnim ojačanjem 1,5mm do 2mm, tri dihtung gume i koeficijentom toplotne provodljivosti 0,92W/m2K čini najsavremeniji sistem elegantnog dizajna i kao takav odgovara širokom spektru mogućnosti upotrebe na različitim objektima.

GEALAN S 8000 LINEAR

Predstavlja 5/6 profil sa tri dihtung gume, jednostavnog i jasnog dizajna okrenutog ka arhitektonskim trendovima oštrih i ravnih linija. Inovativan dizajn sastava, konsekventan i tržišno orijentisan, odličnih rezultata u 74mm segmentu Uf vrednosti do 1,0W/m2K.
Optimalan dizajn profila i inovativna rešenja detalja sa visokom kompatibilnošću profila i pribora.
Kompletna ponuda profila sastava za prozore, ulazna i klizna vrata.
Uz moderno, funkcionalno staklo, zahvaljujući višekomornoj konstrukciji osigurava veću sigurnost, zvučnu i toplotnu izolaciju.
Univerzalni sastav zaokružuje se linearnim dizajnom i tako sledi minimalistički trend moderne arhitekture.

Okovi: SIEGENIA

U mogućnosti smo da isporučimo stolariju u velikom broju akrilnih boja kao i stolariju sa raznim bordurama drveta, takodje u nekoliko boja.
Stakla koja koristimo u našoj izradi su: flot, troslojno, nisko emisiono, četiri godišnja doba/solar, razni tipovi ornament stakala, peskarena stakla i dr…
Sa vrhunskim materijalima i profesionalnom izradom naša PVC stolarija donosi spoj kvaliteta i estetske privlačnosti.