ROLETNE

Roletne imaju funkciju toplotne izolacije i ujedno su najefikasniji način zaštite od sunčevih zraka, kiše, snega, mraza i vetra. Postoje dva tipa roletne: unutrašnje ili nadgradne i spoljne.

Unutrašnja ili nadgradna roletna se postavlja iznad štoka prozora pre same ugradnje, dok se spoljna roletna postavlja ispred samog prozora, tj. štoka. Lamele od kojih se sastoji roletna proizvode se od aluminijuma punjene poliuretanom ili od pvc-a.
Roletne možete podizati i spustati ručno, pomoću gurtne ili kanapa i automata koji se fiksira sa unutrašnje strane stolarije, pomocu elektromotora, tasterom ili daljinskim upravljacem.

KOMARNICI

Omogućuju cirkulaciju svežeg vazduha, a istovremeno sprečavaju ulaz insekata u prostorije. Komarnici postavljeni na prozore ili vrata uspešno će sprečiti ulazak komaraca i tako učiniti Vaše prostorije udobne za boravak i u letnjim noćima.

U ponudi imamo sledeće tipove komarnika: rolo komarnici, fiksni komarnici, plisirani komarnici i krilni (američki) komarnici za vrata.
Ram i vodjice kod rolo komarnika su izrađeni od aluminijuma koji je plastificiran, a mrežica je izrađena od fiberglasa. Kod rolo komarnika mrezica se moze izvuci i uvuci u kutiju, dok su fiksni komarnici fiksnirani za prozor.
Ram PLISSE komarnika je takođe od visokokvalitetnog materijala aluminijuma, PLISSE mrežica komarnika se slaže u paket i otvara se kao harmonika.
Krilni ili americki komarnici su namenjeni za ulazna ili balkonska vrata. Upravljanje američkih komarnika je jednostavno i funkcioniše po principu otvaranja vrata.