Distribucija i prodaja ALU profila i pratećeg materijala

Poslovanje naše firme podigli smo na još jedan viši nivo tako što smo pokrenuli distribuciju i prodaju aluminijumskih profila i kompletnog pratećeg repromaterijala.

Odlučili smo se za proizvode kompanije ALURIS iz Niša koji svoj biznis isključivo baziraju na stvaranju sopstvenih sistema koji prate svetske trendove i ispunjavaju najstrože zahteve u pogledu termičkih i konstruktivnih osobina samog sistema.

Sistemi mogu biti prilagođeni i specifičnim potrebama klijenata a sve u cilju stvaranja boljeg i prepoznatljivog proizvoda.

H 5700

Aluris H 5700 sistem aluminijumskih profila bez termo prekida širine 57mm pogodan za sve vrste unutrašnjih pozicija pregrada, portala, vrata i izloga.

T 6700

Aluris T 6700 je sistem profila sa termo prekidom (poliamid od 24mm) razvijen kao budzet serija koja ispunjava sve stroge standarde po umerenoj ceni. Prilagođen je za ugradnju svih vrsta okova za prozore i vrata.

T 7700

Aluris T 7700 je sistem profila sa termo prekidom od poliamidnih traka širine 34mm razvijen kao serija izuzetnih termičkih karakteristika. Termo most i prostor ispod stakla na zahtev kupca može biti ispunjen LDPE ispunama i kao takav je pravi izbor za objekte sa najvišim termičkim zahtevima. Prilagodjen je za ugradnju svih vrsta okova za prozore i vrata.

D 9500

Aluris D 9500 je sistem profila sa termo prekidom od poliamidnih traka sirine 34mm sa unutrašnjom oblogom od masivnog drveta razvijen kao serija izuzetnih termickih i zvučnih karakteristika. Termo most i prostor ispod stakla na zahtev kupca može biti ispunjen LDPE ispunama i kao takav je pravi izbor za objekte sa najvišim termičkim zahtevima.

Na našem lageru imamo sledece proizvode kompanije ALURIS: 

Sistem T6700 kao topli ALU profil sa termo prekidom od poliamidne trake širine 24mm, sa dobrim koeficijentima prolaza toplote za ram Uf-1, 85W/m2K, prozor Uw-1, 30W/m2K i staklo Ug-1, 08W/m2K, ravnih ivica i modernog dizajna.

Sistem H5700 kao hladni ALU profil bez termo prekida, mekih i zaobljenih ivica, smatra se kompletnim sistemom koji zadovoljava sve važne potrebe tržišta i zahteve projektanata, dizajnera, arhitekti, izvođaća i kupaca koji žele da iskoriste estetske i funkcionalne prednosti aluminijumskih konstrukcija.

– Okovi u sistemu sa “EVROZJEB” i “PVC ZLJEB”.

– “EPDM” dihtung zaptivke najnovije generacije.

– Okovi “STUBLINA” I “SIEGENIA”.

– Plastifikacija u velikom izboru boja u kratkom vremenskom roku.

Kompanija ALURIS je razvila širok asortiman proizvoda kao i sisteme T7700, D9500, D2500 i svi se oni mogu posebno naručiti i dobiti u kratkom vremenskom roku.

Ovi proizvodi su našli svoju široku primenu za sve aktuelne potrebe tržišta i spadaju u sam vrh ponude zbog svojih dobrih tehničkih kao i termičkih karakteristika.
U okviru naše firme smo obezbedili potreban parking prostor, utovar robe i po dogovoru a u zavisnosti od količine naručene robe i prevoz.